На отварањето на базенот “Снупи“, покрај ѕвездите на Гранд, Стеван и Милица, специјален гостин беше кој друг, ако не секогаш скандалозниот и провокативниот Боки 13.
Облечен во долга зелена блуза, и кратки секси панталончиња, тој на велешани им приреди единствено шоу, играјќи и пеејќи на неговите “Преко стола“, “Холивуд“, “Расплела сам плаву косу“, и хитот на Северина “Гас, гас“ ... Конечно и велешани погледнаа добро спакувано шоу, во кое целиот центар на вниманието му припаѓаше на Боки 13 ... Се надеваме дека вакви настапи летово ќе има уште многу на базенот “Снупи“.
За сите вас видео од настапот на Боки 13 ...
П.С. Се извинувам за недоволно добрата снимка ...


|

9 коментари:

Анонимен рече...

Se nadevam deka ke nema poveke ovakvo sranje vo Veles. Ne ocekuvav takvo nesto od Aco Snupi, ama izgleda apetitot na gazot (za pari) mu se zgolemuva se poveke i poveke. Takvi kako nego li ke ni go diktiraat kulturniot zivot vo gradot. Navistina tazno.

*IVANCE* рече...

Jas imam svoe mislenje za Boki 13! i toa e mnoooogu negativno. Samo bolen fakt e toa sto on pravi pari i toa dobri zatoa sto ima luge koi mu ja gledaat emisijata i idat na mesto kaj sto nastapuva!
Go pocituvam faktot sto e poseben (i nenormalen) ama kolku poveke te baraat tolku si poplaten. Nikoj ne se zadrzuva na scena ako ne vredi, a on e tuka so godini:(
p.s. PECE BRAT IZVINI

*Jarik* рече...

pece pls trgni o toa SEKSI PANTALONCINJA....ok?????? ke si go raspisipes blogov sto do sea ti bese extra ali ne razocara so ova!!!!!!!!!!

Petar рече...

Шоуто прави пари ... Браво Ивана за тоа дека никој не се задржува на сцена, со тоа се побиваш и велиш дека чим Боки 13 е веќе долги години на сцена значи сепак вреди нешто ...
Не мора да се извинуваш, не го обожавам Боки како личност туку го ценам тоа што го прави(скандали, шоу)а знаеш сонце дека скандалите ми се окупацијаа .... А Јариќ зашто мислиш дека си го расипувам блогот ???

*Jarik* рече...

pa zs do sega stvarno ti bea jaki postovite i se glea deka epten si po show biznisot ali vaka ispaga deka go poddrzuvas i mislam deka nacinot na koj Boki 13 se oblekuva ne e pristoen....pravi skandali i nosi dobri zvezdi, toa e ok, svaka mu cast...ali stvrano ne izgleda nevkusno..sepak vo prasanje e vkus!!!!i ne e sexy!!!!!!!!!!

Ivana рече...
Авторот го отстрани коментаров.
Ivana рече...

кратки секси панталончиња?????????????????????? ??????????????????

Petar рече...

Јариќ скандалите се дел од шоу бизнисот, јас не можам да го одредам вкусот на другите и затоа на блогот објавувам се она што според мое мислење е интересно. А според борјот на коментариве мислам дека Боки е интересен за читање и коментирање. Ивана па такви беа панталончињата ... Сепак нему му стоеа ....

Анонимен рече...

Boki ruleeeesss, Zakono e tipot be se glupira pred cela javnost. Bas e TOP :D:D:D